Öppna en slutförd arbetsorder igen
Återöppna en slutförd arbetsorder när uppgifter behöver kompletteras eller rättas.
Gäller: Administratörer och koordinatorer; tekniker där det anges
Så gör du
- Öppna den slutförda arbetsordern.
- Välj Öppna igen. Administratörer och koordinatorer kan även använda Öppna arbetsorder igen bland orderåtgärderna.
- Gör korrigeringarna och kontrollera rapporter, rader och kopplade åtgärdspunkter.
- Slutför arbetsordern igen när den är klar.
Vem får återöppna?
Administratörer, koordinatorer och tekniker som är ansvariga för eller bokade på ordern får återöppna. Är ordern Slutlåst måste en administratör eller koordinator först välja Ta bort slutlåsning. En avbruten order återställs i ett separat flöde. Återöppning kan påverka kopplade åtgärdspunkter och ge en senare XP-korrigering när Game Mode används.