Lås och slutlås en arbetsorder

Ett vanligt lås gör arbetsordern skrivskyddad. Slutlåsning används på slutförda order och hindrar även återöppning.

Gäller: Administratörer och koordinatorer; tekniker där det anges

Så gör du

  1. Öppna arbetsordern som administratör eller koordinator.
  2. Välj Lås för att skydda ordern och dess rader från ändringar.
  3. Välj Lås upp när en vanlig låsning ska tas bort.
  4. På en slutförd arbetsorder kan du välja Slutlås. Ta bort slutlåsning måste användas innan en slutlåst order kan återöppnas.

Låsning gäller alla roller

Tekniker kan inte ta bort dessa lås. Att låsa upp är inte samma sak som att återöppna en slutförd arbetsorder. Efter borttagen slutlåsning behöver ordern fortfarande återöppnas om den ska redigeras.

Relaterade artiklar

Föregående
Föregående

Ändra eller inaktivera ett serviceschema

Nästa
Nästa

Öppna en slutförd arbetsorder igen